Over HD

Deze bedrijven kiezen ook voor HD Aannemersbedrijf / HD @Work

Bedrijf
HD is een jong en energiek bedrijf met medewerkers die elke dag vanuit passie en met nuchterheid aan de slag gaan.

Door zowel kleine, eenvoudige als omvangrijke, complexe projecten aan te nemen en succesvol op te leveren, heeft HD zich in een korte tijd kunnen ontwikkelen tot een allround aannemingsbedrijf.

HD onderscheid zich van andere aannemers, door kritisch mee te denken over de vraag hoe er met de beschikbare middelen meer bereikt kan worden en hoe bepaalde oplossingen nog beter kunnen.

Door onze deskundigheid zijn wij in staat om kritisch met de klant mee te denken en daarmee met de beschikbare middelen een goede oplossing te zoeken voor het probleem van de klant.

Door deze betrokkenheid bij de klant zijn wij in staat gebleken om in korte tijd onze klantenkring aanzienlijk te laten groeien.

Kwaliteitsbeleid

Structurele aandacht voor kwaliteit en klantgerichtheid is van groot belang om voortdurend optimaal aan de (steeds hogere) eisen van opdrachtgevers te kunnen voldoen. Dit betekent dat wij onze bedrijfsprocessen continu willen verbeteren door het meten en analyseren van prestaties en processen. Uitgangspunt daarbij is dat de klant centraal staat en dat we er alles aan zullen doen om deze tevreden te stellen.

VCA Gecertificeerd

HD is als bedrijf ook VCA* gecertificeerd. Dat betekent dat het bedrijf regelmatig wordt doorgelicht en gecontroleerd op de omgang met medewerkers aangaande veiligheid in de bouw en infra.